Katalozi guma

Izaberite pravu gumu za vaš automobil.

SAVA
Pneumatici evropskog kvaliteta

Robna marka Sava je u celom svetu poznata po svojim kvalitetnim pneumaticima. Kompletan i širok izbor ovih pneumatika je odlična zamena za skuplje robne marke. Kupovinom pneumatika Sava izabrali ste kvalitet: pouzdane pneumatike garantovanog kvaliteta po razumnoj ceni.

DUNLOP
Forever forward

Dunlop se posvetio onima koji vole da voze. U svom srcu gaji pravu strast prema vožnji. Upravo zbog toga je postao sinonim za performanse. Ali, performanse su mnogo više od vožnje i moto sporta. To je stil života. Život je pun uzbudljivih izazova, što Dunlopovi kupci obožavaju. Uživaju da sebe isprobaju do krajnih granica. A mi smo njihov idealan partner. Ispunjavamo ih dodatnom energijom na njihovom ličnom putu ka uspehu.

FULDA
Visoka nemačka tehnologija

U zimskim uslovima vožnja sa pneumaticima Fulda je pametan izbor. Ovi pneumatici visokih performansi nude odličan kvalitet, odlične performanse i ekonomičnost u svakom pogledu. Jedino vozač vozila može da odluči koje od preko 50 karakteristija pneumatika su za njega važne. Bez obzira na način korišćenja, svi Fulda pneumatici zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i sigurnosti.

GOODYEAR
Made to feel good

U celoj istoriji Goodyear je bio pionir na području in ovacija. Danas u razvoju p neumatika Goodyear učestvuju istraživači i inženjeri iz celog sveta koji stalno uvode nove tehnologije. Oni ne samo što deluju na samom naučnom vrhu gume i polimera, već su se proširili i na tako različita područja kao što su kompjuterska nauka, fizika i matematika. Može se reći da proizvodnja pneumatika na Goodyear način predstavlja proizvodnju sa mnogo prethodnog razmišljanja.

Kontakt

Cobra-Riv d.o.o.
1300 Kaplara 44 32300,
Gornji Milanovac

Telefoni

032/ 701 111
032/ 701 112
e-mail: office@cobra-riv.rs